2008. október 11., szombat

Diétás kapros csirke

Diétás kapros csirke

· Nem ragadós növényi sütőolaj spray
· 1 csésze (250 ml) sima joghurt
· ½ csésze (125 ml) mandula
· 1½ csésze (375 ml) természetes búzacsira
· 2 kávéskanál szárított szétmorzsolt kapor
· ½ kv.
· ¼ kv. bors
· 12 db csirkecomb hátsó része vagy csirkemell


Előmelegítjük a sütőt 180°C. Alufóliával kibélelünk egy tepsit és vékonyan megkenjük olajjal. A mandulát púder finomságúra őröljük és összekeverjük a búzacsirával, kaporral,sóval, borssal, és nagyobb darabokra tört mandulával. A combokat először a joghurtba mártjuk majd a búzacsírás keverékbe. Végül tepsibe helyezzük és 50 perc alatt készre sütjük. Narancsos salátával tálaljuk.

· körethez: saláta, narancs, kapor, mandula

Nincsenek megjegyzések: