Diétás kapros csirke
· Nem ragadós növényi sütőolaj spray
· 1 csésze (250 ml) sima joghurt
· ½ csésze (125 ml) mandula
· 1½ csésze (375 ml) természetes búzacsira
· 2 kávéskanál szárított szétmorzsolt kapor
· ½ kv. só
· ¼ kv. bors
· 12 db csirkecomb hátsó része vagy csirkemell
Előmelegítjük a sütőt 180°C. Alufóliával kibélelünk egy tepsit és vékonyan megkenjük olajjal. A mandulát púder finomságúra őröljük és összekeverjük a búzacsirával, kaporral,sóval, borssal, és nagyobb darabokra tört mandulával. A combokat először a joghurtba mártjuk majd a búzacsírás keverékbe. Végül tepsibe helyezzük és 50 perc alatt készre sütjük. Narancsos salátával tálaljuk.
· körethez: saláta, narancs, kapor, mandula
Meggyes mákos muffin
-
*Hozzávalók (12 darabhoz): *15 dkg margarin, 15 dkg barna cukor, 1
vaníliarúd, 1/2 kávéskanál őrölt fahéj, 2 db tojás, 6 dkg durum liszt, 6
dkg fehér lisz...
13 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése